معنای آزادی بیان و دموکراسی از نوع اصلاحطلبیاش را هر روز بیشتر از گذشته درک میکنم.
روزنامه مردمسالاری به مدیر مسئولی مصطفی کواکبیان، چهارشنبه هشت تیر 89، در سرمقالهاش و در پاسخ به تجمع کسانی که به مصوبه مجلس درباره دانشگاه آزاد، معترض بودند، نوشته: «اين تجمع کنندگان چگونه به خودشان اجازه مي دهند با يک مصوبه مخالفت کنند؟فراموش نکنيم که مصوبه مورد اعتراض، با راي بالايي تصويب شد بنابراين نظر اکثريت جامعه از طريق نمايندگان مردم اعمال شده است...بايد هيات رئيسه پيگير آن باشد تا پس از اين هيچ کس به خود اجازه ندهد به خاطر آن که يک مصوبه به ذائقه عده اي خوش نيامده، چنين کارناوالي به راه بيندازند.»
آقای کواکبیان شما که نام «مردم سالاری» را برای روزنامه خود انتخاب کردهاید و در مجلس هشتم نیز عضو شورای مرکزی فراکسیون خط امام (فراکسیون نمایندگان اصلاحطلب) هستید، به رفتار خویش نگاهی بیاندازید. آیا خفه کردن صدای مخالف، نسبتی با آزادی بیان دارد؟
مخالف، مخالف است. نمیتوانید آنها را به مخالف خوب و یا مخالف بد تقسیمبندی کنید و بر اساس این تقسیم بندی، رفتار کنید.
مخالفان شما که اعتقادی به آزادی بیان ندارند، صدای منتقد را «لجنپراکنی،اوباش گری،توهین،تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت» میپندارند و بر همین اساس دادگاهها را برپا میکنند. شما هم که ادعای آزادیخواهی دارید، در روزنامهتان میگویید که مخالفانتان نباید اجازه اعتراض داشته باشند و به قوه قضاییه پیشنهاد برخورد با آنها را میدهید.
حالا شما بگویید چه تفاوتی با مخالفان آزادی دارید؟ نکند واقعا دعوا سر لحاف ملانصرالدین است،نکند دعوا سر به دست آوردن قدرت است و نه «آزادی یا دموکراسی؟»
آقای کواکبیان این نخستین بار نیست که رفتار شما و دوستان اصلاحطلبتان در مجلس بر خلاف شعارهایتان است.
آقای کواکبیان! یکشنبه ۳۰ خرداد، 77 نماینده مجلس با امضای نامهای از محمود احمدی نژاد خواستهاند که طرح حجاب و عفاف را به صورت جدی اجرا کند.
نام و امضای شما هم پای این نامه است؛البته شما تنها نیستید. 6 نفر از همفکرانتان در فراکسیون خط امام نیز آن را امضا کردهاند.
در میان نمایندگان امضاکننده، نام برخی از رهبران فراکسیون اصلاح طلب مجلس هشتم(فراکسیون خط امام) نیز دیده می شود:«حسین هاشمیان، رئيس شورای مرکزی فراکسیون خط امام؛ محمدرضا خباز، عضو شورای مرکزی؛ مصطفی کواکبیان، عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته اطلاع رسانی؛ علی اکبر اولیا، عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته بودجه؛ نصرالله ترابی، نایب رئیس کمیه طرح و برنامه؛ عبدالله کعبی، نایب رئیس کمیته اطلاع رسانی؛ محمد دلاور، دبیر کمیته اقتصادی و بودجه.»
اگر اصولگرایان از احمدینژاد بخواهند که بر زنان و دختران سخت بگیرد، حرفی نیست چون به اجرای این طرح باور هم دارند.اما چرا شما اصلاح طلبان خواستار برخورد با زنان و دخترانی شدهاید که دارای پوشش متفاوت و آزادانهتری هستند؟
چرا شما در نامه به احمدینژاد، پوشش زنان و دختران را مظاهر «فساد و تباهی» میدانید و آنان را «مروجین فرهنگ ابتذال» معرفی میکنید؟
شما و دوستانتان مثل اینکه اصلا لازم نمیبینید درباره اینگونه رفتارهای تناقضآمیزتان توضیحی دهید.
امروز که در حال مبارزه برای به دست آوردن قدرت هستید، اینگونه رفتار میکنید و به انتقادات نیز پاسخ نمیدهید؛ فردا که به قدرت رسیدید، چهگونه رفتار خواهید کرد؟ آیا با حاکمان فعلی تفاوتی خواهید داشت؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر